Reparatie en onderhoud

Om veilig tot de eindbestemming te komen, is het belangrijk dat uw aanhangwagen/paardentrailer goed onderhouden wordt. Dit verlengt de levensduur en bevordert de verkeersveiligheid. Ons advies luidt om ieder jaar een onderhoudsbeurt voor uw aanhangwagen/paardentrailer in te plannen, zeker wanneer u deze regelmatig gebruikt. Gebruikt u hem minder vaak, dan volstaat een onderhoudsbeurt om het jaar. 

Wij beschikken over een eigen werkplaats, waar wij uw aanhangwagen/paardentrailer van onderhoud kunnen voorzien. Onze werkplaats is van alle gemakken voorzien. Dankzij onze vakspecialisten staan wij al jaren bekend om onze kwaliteit en kennis.

Tevens beschikken wij over een groot en breed assortiment voorraadartikelen. Dit zorgt ervoor dat wij tijdig de juiste onderdelen beschikbaar hebben, zodat uw aanhangwagen/paardentrailer zo snel mogelijk weer klaarstaat!

 

BOVAG Onderhoudsbeurt

bovag logo2Uw aanhangwagen/paardentrailer is bij ons aan het goede adres. Wij beschikken over gecertificeerde BOVAG-keurmeesters, zij zijn speciaal opgeleid om BOVAG-onderhoudsbeurten uit te voeren. Voor veel bedrijven is de BOVAG-onderhoudsbeurt tevens een onderdeel van de jaarlijkse VCA-keuringen. Na een BOVAG-onderhoudsbeurt weet u zeker dat uw aanhangwagen/paardentrailer veilig aan het verkeer kan deelnemen en voldoet aan de wettelijke eisen.

Bij een BOVAG-onderhoudsbeurt checken onze gecertificeerde keurmeesters uw aanhangwagen op meer dan vijftig punten. Bovendien worden de volgende werkzaamheden verricht tijdens een BOVAG-onderhoudsbeurt:

 

  • De remmen worden afgesteld.
  • De oplooprem en alle draaiende delen worden worden gesmeerd.
  • De banden worden op de juiste spanning gebracht.
  • De verlichting wordt gecontroleerd en waar nodig gerepareerd.
  • De vloer, zijwanden (opbouw) en het chassis worden op eventuele zwakheden gecontroleerd.

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, vul dan het onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op.

Maak een afspraak